Røgventilatorer fra VENTI iht. DS 428

31. okt. 2023

Røgventilatorer fra Venti er en pålidelig løsning til håndtering af røg og varme i brandsituationer. Ventilatorerne er konstrueret til at modstå ekstreme forhold og kan modstå temperaturer op til 400˚C i 2 timer og 200˚C ved konstant luftmængde.

En af de afgørende egenskaber ved disse røgventilatorer er det bagudkrummede ventilatorhjul. Denne designfunktion har flere fordele.

- For det første optimerer det luftstrømmen, hvilket resulterer i en mere effektiv og jævn udsugning af røg og varme. Dette er afgørende for at skabe et sikkert miljø og forbedre evakueringsforholdene ved brand.

- Den bagudkrummede form bidrager også til at reducere støjniveauet under drift, hvilket gør disse røgventilatorer ideelle til anvendelser, hvor lav støj er vigtig.

- Derudover øger denne designfunktion ventilatorens energieffektivitet ved at mindske belastningen på motoren, hvilket igen kan bidrage til længere levetid og lavere driftsomkostninger.
 
Venti har et stort sortiment af røgventilatorer, som kan benyttes som brandventilator/brandgasventilator. 

Vi har både boks- og tagventilatorer i vores meget konkurrencedygtige sortiment.

Vejl. pris fra kr. 7.980,-

Kontakt os på 8692 2266 / ordre@venti.dk hvis du vil vide mere – eller læs mere herom på https://venti.dk/da/shop/ventilatorer/