Samarbejde med kabeltromlen

Det her er et af vores spændende og givende cirkulære samarbejder – samarbejdet med Kabeltromlen.

Vi har opsøgt Kabeltromlen, fordi vi kunne se en masse synergi mellem vores virksomheder! Vi har en fælles passion for det cirkulære, og Kabeltromlens upcycling-DNA matcher perfekt med vores arbejde på det cirkulære område.

Samtidig var det for os helt oplagt at lede efter relevante samarbejdspartnere lokalt i vores nærmiljø.

I samarbejdet upcycler Kabeltromlen en andel af vores restmateriale fra vores kanalproduktion – vores galvaniserede stålplader.
Det er så givende for os hos Venti, at vi kan skabe noget brugbart og værdifuldt af de rester, vi ikke selv kan anvende!
Derfor sætter vi også stor pris på samarbejdet – og vil løbende udvikle og forbedre os i processen.

På billederne ser du nogle af de produkter, vi har hos Kabeltromlen i dag:

Pladen på plantebordet er en “Topplade” lavet af vores rest-stål. Den gør det nemmere at plante, hvis man har et plantebord, uden jorden falder ned mellem trallelægterne.
Pladen er også perfekt på grillborde, hvor den beskytter træet fra grillen.

Hjørnerne i stål på plantekasserne anvendes både til at samle plantekasserne med, med de er samtidig også udviklet som en del af designet på kassen for at opnå det helt rigtige udtryk.

Planteindsatsen er selvsagt til at plante i 😊 
Kabeltromlen havde ledt længe efter en smal og dyb indsats, der passer ned i plantekasserne, så den har vi specialdesignet her hos Venti ud fra mål til deres plantekasser.

Og hvis du, din virksomhed eller andre i dit netværk kunne have interesse for a høre om muligheden for et samarbejde med os, vil vi meget gerne i dialog – vi har et hav af ideer til, hvad vores restmateriale kan bruges til – kontakt endelig vores Bæredygtighedsambassadør Lone Lindahl på tlf. 6130 4782 eller mail llk@venti.dk