Det mest integrerbare aggregat!

28. juni 2023

Vallox 99 MV ventilationsaggregatet er et af de laveste aggregater på markedet og er specialudviklet til at blive installeret diskret og stilfuldt oven på en vaskesøjle. Dette gør det muligt, at skabe et æstetisk og praktisk design i rummet - hvilket er en unik mulighed ved netop dette produkt!

Aggregatet indeholder alle de moderne funktioner fra Vallox ventilationsaggregaterne: Integrerede fugt-, CO2-sensorer og forskellige reguleringsmuligheder.

Ventilationsaggregatet er meget lydsvagt på grund af det helt specielle design. Den omhyggelige optimering af luftstrømmen, nøje udvalgte komponenter og fremragende lydisolering af rammen sikrer det unikt lave lydniveau for Vallox 99 MV.

Netop nu har Vallox sendt en helt ny model på markedet – Vallox 99 MV CF!

Denne model har alle de samme fordelagtige funktioner som Vallox 99 MV, men derudover har den funktionen Constant Flow. Constant Flow funktionen sikrer en konstant luftstrøm uanset trykforholdene!

Dvs. at selv hvis aggregatets kanalsystem udsættes for kraftig vind eller andre trykforskelle, vil Vallox 99 MV CF bevare den ønskede luftmængde.

Begge aggregater har modstrømsveksler, luftmængde maks. 356 m³/h ved 100 Pa (SEL 1,0 = 126 m³/h ved 100 Pa), dimension 598 x 442 x 625 mm.

Hvis du ønsker at høre mere om de to kvalitetsprodukter med unikke fordele, så læs endelig mere her Vallox 99 MV og her Vallox 99 MV CF.


Eller ring til os på: 86 92 22 66
Eller skriv til os via: ordre@venti.dk