Vores seneste ansættelse

3. okt. 2023

Vi er heldige hos Venti !


Vi har nemlig fået Lena Markussen med på holdet, hvor hun siden 1. september har siddet som Salgstekniker med storkøkkenemhætter som primært arbejdsområde.
Lena kommer fra en stilling hos HM Ventilation, hvor hun har været ansat som projektleder på ventilationsløsninger til bl.a. kontorer, lægehuse samt boliger.

Derudover stod hun for kvalitetssikring på ventilation, VVS og el samt udarbejdelsen af dokumentation på en lang række områder. Desuden beskæftigede Lena sig med DGNB-certificeringer.
Lena trængte efter mange års ansættelse til at kunne fordybe sig yderligere i sine arbejdsopgaver. Som hun selv siger, så er hun lidt af en nørd, når det kommer til at gå i dybden med tingene. Derfor var det et perfekt match, at hun hos os virkelig kan få lov til at nørde det vigtige område omkring vores storkøkkenemhætter. Og da der oveni købet var en mulighed for at bidrage til udarbejdelsen af dokumentation på sigt, gik alting op i en højere enhed.
Og det kan vi på alle måder mærke her hos Venti – Lena er fra dag ét trådt ind i huset med blod på tanden og en kæmpe iver og passion for at arbejde sig helt ned i sine fagområder.


Som hun selv forklarer: ”Det er mega fedt at komme nysgerrig på arbejde!”.
Lena er fagligt perfektionistisk, og hele huset nyder godt af hendes struktur, ordentlighed og grundighed i alt hun foretager sig. Lena siger selv, at hun er så glad for arbejdspladsen – der er højt til loftet, og man ser den enkelte medarbejder.
”Man føler sig hjemme hos Venti og man bliver bare glad i låget af at komme på arbejdet”.


Vi bliver glade i låget af at have Lena på kontoret ! Varmt velkommen til Lena 😊